KONYA / KULU - Kulu Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ömer KILIÇ - Okul Müdürü

Ömer KILIÇ

01.10.2019/ .

1977 yılında Konya – Kulu´da doğdu.

İlk, orta ve lise öğrenimini Kulu´da tamamladı.

Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği alanında yaptı. (1998)

Yüksek Lisansını Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yakınçağ Tarihi Anabilim Dalı’nda gerçekleştirdi. (2010)

Eğitim Yönetimi, Osmanlı Türkçesi, Proje Hazırlama, Uygulama ve Yönetimi, Performans Değerlendirme alanlarında sertifika ve seminerleri vardır.

Osmaniye-Kadirli İlçesi Kümbet Köyü İlköğretim Okulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı. (1998)

Sivas-Koyulhisar Çamlıyaka İlköğretim Okulu´nda Asteğmen Öğretmen olarak askerlik görevini yerine getirdi. (2000)

Konya Kadınhanı 60. Yıl İlköğretim Okulu, Kulu Alparslan İlköğretim Okulu, Kulu 60. Yıl İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmenliği görevlerini yürüttü. (2002-2006)

2006´da Kulu Anadolu Lisesi Tarih Öğretmenliğine atandı.

2010´da Kulu Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı oldu.

2012´den itibaren dört yıl süreyle Kulu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü ve sonrasında Kulu Şeyh Edebali Anadolu Lisesi Müdürlüğü yaptı.

2016´da Kulu Tavşançalı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

2017-2019 yılları arasında Kulu Mehmet Akif Ersoy (Şeyh Edebali) İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünü yürüttü.

Halen Kulu Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.

Evli ve üç çocuğu vardır.