KONYA / KULU - Kulu Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

OKULUMUZ VELİ TOPLANTISI MÜDÜRÜMÜZ ÖMER KILIÇ'IN KONUŞMASI İLE BAŞLADI. REHBER ÖĞRETMENİMİZ VELİLERE GEREKLİ BİLGİLENDİRMEYİ YAPTIKTAN SONRA BRANŞ ÖĞRETMENLERİMİZ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN DURUMLARI İLE İLGİLİ ÖZEL OLARAK BİLGİLENDİRMEDE BULUNDULAR. YOĞUN KATILIMLARINDAN DOLAYI TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

KULU İLÇE MEM AKADEMİK ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

"ÖĞRETMEN BİR KANDİLE BENZER, KENDİNİ TÜKETEREK BAŞKALARINA IŞIK VERİR" M.KEMAL ATATÜRK

BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

Kas

10 KASIM ANMA PROGRAMI KAPSAMINDA İLÇEMİZDE DÜZENLENEN YARIŞMADA 11B SINIFINDAN İREM AYDIN ADLI ÖĞRENCİMİZ KOMPOZİSYON DALINDA 1. OLMUŞTUR. BAŞARISINDAN DOLAYI KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUZ

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü EBEDİYETE İNTİKALİNİN 85. YIL DÖNÜMÜNDE SAYGI,MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Kas

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA MÜFTÜLÜKTEN GELEN SAYIN HİLAL CÖMERT HANIMEFENDİ ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU.KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

YÜZBİNLERCE İNSANIN KADIN,ÇOCUK,YAŞLI DEMEDEN TÜM DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE KATLEDİLDİĞİ FİLİSTİN'DE YAŞANANLARLA İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZDE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİMİZ SELMA ARSLAN VE RUMEYZA KOCA  "KUDÜS'E SES VER" PANOSU HAZIRLADILAR.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZDE VATAN SEVGİSİ VE MİLLET OLMA ŞUURUNU BİR KEZ DAHA ANIMSATMAK İÇİN CUMHURİYET BELGESELİNİ İZLEDİK.

Ekm

Üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimize motivasyon olması ve üniversite tanıtımı amacıyla Ankara Bilkent Üniversitesine gezi düzenledik. Desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı BAKIRTAŞ'a, her daim öğrencilerimizin yanında olan okul müdürümüz Ömer KILIÇ başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

"BAŞARMAK İÇİN ÖNCE HAYAL ET, TÜM KALBİNLE İNAN...SONRA HEDEFİNE GİDEN YOLDA TÜM GÜCÜNLE ÇALIŞ!"

Ekm

İLÇEMİZDE 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN KIZ BASKETBOL TURNUVASINDA OKULUMUZ ŞAMPİYON OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

"...VE SENİ ANCAK ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİK." (Enbiya Suresi 107.)

iLÇE MÜFTÜMÜZ SAYIN MUHSİN YILDIZ "MEVLİD KANDİLİ" MÜNASEBETİYLE OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

AYRICA ÖĞRETMENİMİZ SELMA ARSLAN ÖNCÜLÜĞÜNDE, ÖĞRETMEN

VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATKILARIYLA ÇANAKKALE'DEKİ AĞAÇLANDIRMA SAHASINA 112 ADET FİDAN BAĞIŞINDA BULUNULMUŞTUR.

May

Okulumuz öğrencilerinin yazdıkları ve oynadıkları "İyilik" temalı tiyatro  tüm öğrencilerimiz beğeniyle izledi.

May

Okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü mesleki uygulama yönergesi kapsamında iş ve işlemlerini öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerileri ile okul kültürü kazanmaları için aktif çalışmaya devam ediyor. Mesleki Tatbikat Kulübü danışmanı İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Rumeyza KOCA olup çalışmaları okul idaremiz tarafından takip edilmektedir.

May

Okul Müdürümüz Ömer KILIÇ derslere katılarak tecrübelerini aktardı.